AAA Renters Insurance

AAA Renters Insurance

Bij het verhuizen naar een appartement, veel mensen denken niet aan huur verzekering als iets dat moet worden ingetrokken bij hen, maar het is een belangrijke aankoop te maken. Huurders Verzekeringen beschermt uw persoonlijke bezittingen in het geval uw appartement wordt beroofd of beschadigd door een aantal mogelijke rampen. Uw huisbaas is alleen verantwoordelijk voor het verzekeren van de structuur van het gebouw dat zij bezitten — zij zijn niet verantwoordelijk voor het betalen van een van uw persoonlijke items, ongeacht hoe ze beschadigd zijn. Maar door het kopen van huurverzekeringen, wordt u vergoed voor items beschadigd of gestolen in uw appartement die gedekt zijn door uw polis.

Veel gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen bieden huurverzekeringen aan, zoals de AAA. AAA renters verzekeringen dekt een verscheidenheid van verschillende verliezen, en is meestal zeer betaalbaar. Een duidelijke recensent die AAA renters insurance kocht, zei het simpelweg toen hij zei: “de prijs is fantastisch. Geen klachten. Zal in de toekomst opnieuw kiezen.”

Bezoek de officiële website van AAA insurance

Over AAA Renters Insurance

AAA biedt een verscheidenheid van andere verzekeringslijnen die u kunt bundelen met de huur verzekering om geld te besparen, zoals auto en huiseigenaren verzekering. De AAA was volgens de consumenten de zevende beste autoverzekeringsmaatschappij voor 2018 en de op negen na beste huiseigenaarsverzekeringsmaatschappij.

AAA renters insurance biedt persoonlijke dekking, persoonlijke aansprakelijkheidsdekking en beschermt u tegen andere gedekte risico ‘ s. AAA biedt ook een aantal andere dekkingsmogelijkheden, waaronder zaken als een verzekering renner voor dure items die het standaard bedrag van de dekking van persoonlijke eigendommen overschrijden. Een recensent zei: “Als je op zoek bent naar een goede prijs, dan is dit een goede verzekeringsmaatschappij en Polis. Ik heb met veel andere bedrijven gewerkt en ben verreweg het meest tevreden met de AAA.”

Wat zeggen de gebruikers van de verzekering van de AAA?

Vanaf juli 2019 heeft AAA renters insurance een verzekeringsscore van 4.03.

Een van de grootste voordelen van de aankoop van AAA renters verzekering is het comfort van het weten dat je gedekt bent als de ramp toeslaat. Bij de herziening van hun AAA huur verzekering, 11,4 procent van de Clear guarantee gebruikers sprak over de gemoedsrust die het hen gaf, en meer dan 21 procent noemde het gemak van het proces van het verkrijgen van de verzekering. Minder dan 1 procent van de beoordelaars sprak over een tariefverhoging of een claimgeschil met de AAA..

Een recensent die een claim moest maken via hun AAA huurverzekering zei: “hun verzekering is geweldig! Iemand brak in ons huis in en stal wat TV ‘ s en spel systemen en ze gaven me de waarde van onze items terug om nieuwe te kopen!”

AAA huurt een verzekering voor studenten

Studenten, of ze nu op of buiten de campus wonen, moeten overwegen een huurverzekering te kopen. Slaapzalen en appartementen kunnen worden opgesplitst in, of persoonlijke items beschadigd door barstpijpen, branden of andere rampen. En vergeet niet, de universiteit of je huisbaas is niet verantwoordelijk voor het vervangen van hen voor jou. Een huur verzekering kan komen tegen een kleine prijs voor studenten in vergelijking met de kosten van het vervangen van een laptop of andere kostbaarheden.

Een student die huurverzekeringen kocht van AAA zei: “Ik ben een student, en ik huurde een appartement voor het schooljaar met een andere rooommate. Het appartement onroerend goed vereist dat alle bewoners huurders verzekering en een geldig bewijs van aankoop. Ik heb nog nooit zelf verzekering gekocht, dus ik was helemaal verloren over hoe en wat ik zou moeten doen om verzekering te kopen… Toen ze me door het hele proces begeleidden, wist ik dat AAA voor mij was. De assistent e-mailde me direct na de aankoop het bewijs van huurverzekering, en ik was in staat om mijn appartement front office de benodigde papieren onmiddellijk te geven. Het was vrij van gedoe en een ervaring die ik in de toekomst waarschijnlijk nog eens zou beleven.”

Hoe geld te besparen op een AAA huur verzekeringspolis

AAA biedt een aantal kortingen voor verzekeringnemers. AAA biedt een korting aan huurders die alle soorten beveiligingsapparatuur installeren, waaronder alarmen, Beveiligingscamera ‘ s of brandblussers. De grootste manier om te besparen op uw AAA huurders verzekering is door het bundelen van uw huurders verzekering met andere soorten dekking. AAA biedt lagere tarieven voor degenen die huurders en auto bundelen, met een geruststellende gebruiker die zegt: “Gelukkig, Ik heb nooit nodig om mijn huurverzekering te gebruiken, maar ik ben blij om te weten dat ik heb het. AAA geeft een multi-polis korting omdat ik ook heb auto ins. met hen, de korting maakt mijn rekening lager dan het anders zou zijn, dus dat is een pluspunt.”

Het hebben van een huurverzekering om u en uw bezittingen te beschermen tijdens het huren is een slimme keuze. U kunt meer te weten komen over waarom veel andere mensen kiezen AAA om hun persoonlijke items te beschermen door het lezen van AAA huren verzekeringen beoordelingen op duidelijke verzekering. Als u een ervaring hebt met AAA of een andere verzekeraar die u wilt delen met de Clearurance community, zorg er dan voor dat u er een review over schrijft.

De inhoud op deze site wordt alleen aangeboden als een openbare dienst aan de webgemeenschap en vormt geen verzoek om juridisch advies. Deze site mag niet worden gebruikt als vervanging voor het verkrijgen van juridisch advies van een verzekeringsmaatschappij of een advocaat die een vergunning heeft of gemachtigd is om in uw rechtsgebied te werken. U dient altijd een voldoende gekwalificeerde advocaat te raadplegen over een specifiek juridisch probleem of kwestie. De opmerkingen en meningen op deze site zijn van de individuele auteur en kunnen niet de mening van de verzekeringsmaatschappij of een individuele advocaat weerspiegelen.

Als u op zoek bent naar Farm Bureau Insurance Company, lees dan ook over Kentucky Farm Bureau.