Allstate Huurdersverzekering

Allstate Huurdersverzekering

Als u een normale huurder bent en de appartementen moet veranderen, moet u een Allstate Renters-verzekering afsluiten bij elke verzekeringspolis. Als u problemen ondervindt bij het wijzigen van het appartement, lost de verzekeringsmaatschappij dat probleem op.

Er zijn verschillende Renters Insurance Companies actief in de Verenigde Staten van Amerika. Maar in dit artikel zullen we Allstate Renters Insurance Company bespreken.

In dit artikel vindt u alle volledige informatie over Allstate Renters Insurance. Hun diensten, typen beleid die ze dekken. Hun verzekeringskosten en kortingen en hun vereisten om een ​​verzekeringspolis van hen te krijgen.

Over Allstate Renters Insurance

Allstate Insurance Company is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in de Verenigde Staten van Amerika. Het bedrijf werd opgericht in 1931 en levert de verzekeringsproducten te veel jaren aan zijn klanten. Velen van ons herkennen het bedrijf mogelijk terwijl ze een tv-advertentie hadden.

De belangrijkste slogan van het bedrijf is “You are in Good Hands”. Allstate is het op één na grootste bedrijf voor persoonlijke verzekeringen in de Verenigde Staten. Het bedrijf levert verschillende aantallen verzekeringsproducten in de Verenigde Staten.

Renters Insurance is een van de beste producten aangeboden door Allstate Insurance Company. Huurdersverzekering biedt verschillende beleidsopties. Een verzekeringnemer kan een groot aantal kortingen krijgen van Allstate Renters Insurance.

Allstate Renters Insurance Voordelen

Allstate Renters Insurance biedt een aantal voordelen voor hun polishouders. Sommigen van hen worden hieronder vermeld.

 • Agenten lokaal beschikbaar: Agenten van Allstate Renters Insurance zijn lokaal beschikbaar om te begeleiden bij het kopen van een verzekeringspolis. U kunt ook 24 uur per dag telefonische ondersteuning krijgen voor begeleiding bij een verzekeringspolis.
 • Digital Locker-app: Allstate Renters Insurance Company biedt een digitale app voor zowel smartphone als tablet aan een verzekeringnemer. Via deze app kunt u de items beheren en foto’s maken voor uw inventaris en deze naar het bedrijf verzenden.
 • Lage prijs dekking: Er zijn de laagste kosten van Allstate Renters verzekeringsdekking is zo laag als $ 4 per maand. Deze prijs is wanneer u de huurdersverzekering combineert met een autoverzekering.
 • Verschillende kortingsaanbiedingen: Wanneer u hebt besloten uw auto en huurauto’s te dekken, kunt u op beide kortingen krijgen. U kunt ook verzekeringskortingen krijgen op andere verzekeringsdekkingslijnen door meerdere polissen te krijgen.

Dekkingen aangeboden door Allstate Renters Insurance

Als de wereld ongevalvrij is, hadden we geen huurdersverzekering nodig. Er gebeuren echter ongelukken in de wereld. en we weten dat onze persoonlijke bezittingen in ons gehuurde appartement of huis niet veilig zijn. Dan hebben we een huurdersverzekering nodig van een beste huurdersverzekering zoals USAA Renters Insurance Company of Allstate Renters Insurance.

We zullen nu de volgende dekkingsopties bespreken die worden aangeboden door Allstate Renters Insurance

 • Dekking van persoonlijke eigendommen: dekking van persoonlijke eigendommen biedt bescherming aan uw persoonlijke bezittingen zoals kleding, meubels, elektronica en andere waardevolle dure persoonlijke spullen.
 • Dekking van gezinsaansprakelijkheid: met deze optie voor dekking kunt u de medische kosten betalen van het letsel van uw gezinslid of voor andere persoonlijke schade.
 • Medische bescherming gast: met deze dekkingsoptie betaalt u de medische rekeningen voor uw gast als hij letsel oploopt in uw woning.
 • Extra kosten dekking: deze dekking optie zal u helpen om de kosten voor een onbewoonbaar huis te betalen. Je kunt dat huis herstructureren door de verzekering te claimen.

Infographic over Allstate Renters Insurance

allstate-renters-insurance-infographic

Allstate Renters Verzekeringskosten

Allstate Renters Insurance is meestal gebaseerd op de staat waarin u woont. Prijsinformatie voor de verzekeringspolis is niet direct beschikbaar. Voor prijsinformatie kunt u de online prijsbepalingstool van Allstate gebruiken.

Volgens de informatie van het Verzekeringsinstituut waren de hoogste gemiddelde polispercentages van Allstate Renters Insurance in januari 2018 in Mississippi $ 262 per jaar. En in North Dakota waren de tarieven van de goedkoopste premies $ 114.

Als u buiten deze twee staten woont, moet u $ 188 betalen voor gemiddelde beleidskosten per jaar. Het kost niet veel, ik bedoel $ 16 per maand is niet veel geld om te betalen voor de beveiliging van uw persoonlijke bezittingen.

Kortingen voor Allstate Renters Insurance

Als u een bestaand lid of verzekeringnemer bent, biedt Allstate Renters Insurance haar leden verschillende kortingen. Je kunt ook een van de volgende dingen pakken.

 • Kortingen voor automatisch betalen: u kunt korting krijgen bij het instellen van de optie voor automatische betalingen. U kunt ook korting krijgen op een vooruitbetaling in plaats van maand op maand
 • Claimsvrije korting: als u een claimvrij jaar hebt uitgegeven, kunt u een claimvrije korting krijgen.
 • Multi-poliskorting: wanneer u een autoverzekering hebt en huurdersverzekering van Allstate krijgt, kunt u hierop korting krijgen.
 • Gepensioneerde korting: u kunt 25% korting krijgen als u ouder bent dan 55 jaar en met pensioen bent gegaan.
 • Veilige woningkorting: als uw huis veiligheidsfuncties zoals beveiligingssystemen of brandalarmen heeft, kunt u korting krijgen op een polis bij Allstate Renters Insurance.

Vereisten voor het afsluiten van een polis bij Allstate Renters Insurance

Als u hebt besloten om een ​​verzekering van Allstate Renters Insurance te krijgen, moet u een solide krediet- en huurgeschiedenis hebben. Als u een gedegen geschiedenis hebt, kunt u in aanmerking komen voor de verzekeringspolis en de beste tarieven van Allstate Insurance krijgen.

Als uw geschiedenis vrij is van faillissementen, uitzettingen of rekeningen die zich momenteel in collecties bevinden. Dan ben je een sterke kandidaat om je te kwalificeren. De belangrijkste vereiste voor het verkrijgen van het beleid is dat u moet huren. Als u bij uw ouders woont zonder huur te betalen, kunt u de polis niet krijgen.

Als u buiten de staat woont waarin Allstate-verzekeringsmaatschappij haar diensten aanbiedt, kunt u ook geen polis van hen krijgen. In dat geval kunt u een verzekering afsluiten bij een ander bedrijf zoals USAA Renters Insurance .

Beoordelingen van Allstate Renters Insurance

Bij ‘s werelds beste verzekeringsmaatschappijen streven we ernaar volledige informatie over elk bedrijf te verstrekken. Voor dit doel hebben we enorm veel onderzoek gedaan om de beoordelingen te verzamelen. Na volledig onderzoek hebben we de volgende beoordelingen van Allstate Renters Insurance verzameld

 • Dekkingsopties: 3 van de 5
 • Claims tevredenheid: 2 van de 5
 • Klanttevredenheid: 4 van de 5
 • Financiële solvabiliteit: 5 van de 5
 • Algehele beoordeling: 3.5 uit 5

De algehele beoordeling van Allstate Insurance is 3.5, wat niet zo goed en niet zo slecht is. Dit is de gemiddelde beoordeling voor het bedrijf.

Een offerte aanvragen bij Allstate Renters Insurance

De officiële website van Allstate Insurance is zeer nuttig en gebruiksvriendelijk. Het geeft uitleg over dekkingsopties en biedt de mogelijkheid om de online offerte te ontvangen.

Als u hebt besloten een huurdersverzekering af te sluiten bij Allstate Renters Insurance en een online prijsopgave wilt ontvangen, hebt u basisinformatie nodig. U moet de volgende informatie indienen om een ​​online offerte te ontvangen.

 • Naam
 • Telefoonnummer.
 • E-mailadres.
 • Geboortedatum
 • Adres
 • Burgerlijke staat.
 • Onroerend goed details.
 • Claims geschiedenis.
 • Voorkeursdekkingsopties.

Na het indienen van deze informatie en het voltooien van het aanvraagproces ontvangt u een offerte voor de basishuurverzekering.

Klantenservice van Allstate Renters Insurance

In een enquête van Insure.com gaven klanten van Allstate het een “A +” rating. In dat onderzoek wil 93 procent van de klanten hun plannen vernieuwen en 89 procent was tevreden met hun service.

Allstate kreeg een 4 van de 5 beoordelingen voor klantenservice. en de algehele beoordelingen waren 3,5 van de 5, die tot nu toe gemiddeld zijn.

Voors en tegens

Pros

 • Allstate heeft een uitstekende financiële sterkte
 • Ze hebben online en per telefoon CLaims Service die 24/7 werkt
 • Ze bieden verschillende kortingen op het verkrijgen van meerdere beleidsregels of op veiligheidsvoorzieningen
 • U kunt meerdere verzekeringsproducten van hetzelfde bedrijf kopen
 • Ze hebben zeer flexibele dekkingspercentages en aftrekbare opties op een verzekeringspolis

Cons

 • Sommige van de kortingen en polisdekkingsopties zijn niet in alle staten beschikbaar.
 • De meeste agenten of online winkels hebben geen vergelijkingssysteem met andere verzekeringsmaatschappijen.
 • Ze bieden alleen de producten en dekkingsopties die Allstate aanbiedt.

Contactgegevens

Na het lezen van deze review en je hebt besloten je te verzekeren bij Allstate Renters Insurance, dan zijn hier de contactgegevens van het bedrijf. Je kunt ze bereiken via een van de contactmethoden.

Phone Number1-800-255-7828
Official websiteAllstate.com

Het komt neer op

Als u een product van Allstate Renters Insurance gaat winkelen, kunt u deze uitgebreide Allstate Renters Insurance-review nog een keer lezen. We hebben de gebruikers een compleet overzicht gegeven. Ze kunnen beslissen om de polis te krijgen of niet door deze gedetailleerde recensie over Allstate Renters Insurance te lezen.

Een polis krijgen van Allstate Renters kan voordelig voor u zijn. Het kan minder verzekeringstarieven hebben dan andere Renter-verzekeringsmaatschappijen . Ze hebben ook enkele kortingsaanbiedingen en verschillende opties voor dekking.

Dus nu is het aan jou of je een huurdersverzekering bij Allstate Renters gaat kopen of niet.