Georgia Farm Bureau

Georgia Farm Bureau

De Georgia Farm Bureau-verzekering is de grootste vrijwillige landbouworganisatie in Georgië. Het is een onafhankelijke, niet-gouvernementele, op lidmaatschap gebaseerde organisatie. Het lidmaatschap is voornamelijk beschikbaar voor boerenfamilies op het platteland. Dat is de reden waarom de Georgia Farm Bureau-verzekering bijna 400.000 leden telt, inclusief hun bedrijf.

Georgia Farm Insurance de grootste binnenlandse schadeverzekerings- en schadeverzekeringsgroep in Georgië. Het bedrijf heeft een directe schriftelijke premie van ongeveer $ 490 miljoen.

Als u op zoek bent naar Farm Bureau Insurance Company, lees dan ook over Kentucky Farm Bureau.

Geschiedenis van Georgia Farm Bureau

In 1900 richtte Farmers of Georgia de verzekeringsmaatschappij Georgia Farm Bureau op. Het bedrijf was betrokken als indirect resultaat van de oprichting van Georgia Extension Service-programma’s.

Het huidige Georgia Farm Bureau werd in 1937 opgericht door 50 boeren. De grondleggers van GFB wilden een uniforme stem in het managen van wetgevers in zowel Atlanta als Washington. Dat was de primaire missie die tot nu toe niet is veranderd.

Vandaag blijft Georgia Farm Bureau Foundation diensten verlenen in de landbouw. Het bedrijf heeft nu een grassroots-netwerk van 156 staatsorganisaties van Farm Bureau. Maar het Farm Bureau in elke staat heeft zijn eigen wetten en wordt beheerd door lokale officieren en een raad van bestuur.

Geïnteresseerd in het lezen van de beoordelingen van verzekeringsmaatschappijen, lees dan ook over USAA Insurance Company Review.

The Mission of Georgia Farm Bureau

Zoals we weten, is Georgia Farm Federation de grootste vrijwillige landbouworganisatie in Georgië. De missie van de Farm Bureau Federation is dus om hulp en leiderschap te bieden aan de landbouwafdeling, om landbouwproducten te promoten, om hulp te bieden bij landbouwgerelateerde kwesties.

Het bedrijf wil ook een woordvoerder zijn van de boer in de administratiearena. Het wil ook een leider zijn in de ontwikkeling en uitbreiding van landbouwmarkten om te streven naar meer landbouwonderzoek en educatieve voorzieningen en fondsen.

In werkelijkheid speelt de organisatie een cruciale rol als ambassadeur van de landbouw in Georgië. Het bevordert de boerenfamilies een eerlijke en billijke levensstandaard en zorgt voor het bestaan ​​van landbouw als een belangrijk en bloeiend bedrijf in de toekomst.

Member Services van GFB

Het GFB-kantoorgebouw met vijf verdiepingen in Macon bevindt zich op een oppervlakte van 171.000 vierkante meter. Het gebouw heeft een full-service cafetaria en een auditorium met 325 zitplaatsen. Het auditorium is het centrum van landbouwgerelateerde bijeenkomsten in Georgië.

In de staat zijn er ongeveer 500 verzekeringsagenten en meer dan 600 thuiskantoormedewerkers die diensten verlenen aan de boerenfamilies. Naast deze Georgia Farm-familie die andere diensten aanbiedt, zoals Certified Farm Markets en Georgia Farm Radio Network .

Certified Farm Markets is een project van de marketingafdeling van GFB. Het programma promoot de boerderijproducten en kerstboomboerderijen in de staat. GFB Certified Market is een kleinschalige boerderijmarkt die wordt beheerd door Bona Fied. Bona Fied is ook een producent van landbouwproducten in de staat.

Als een markt het teken ‘Georgia Certified Farm Market’ vertoont, is deze markt lid van Georgia Farm Federation. Dit soort markten verkoopt lokaal geteelde verse boerderijproducten aan de People in Georgia.

Als u een agrarische boerderij wilt bezoeken, bieden veel van de gecertificeerde markten ook een verscheidenheid aan agrotoeristische activiteiten.

Het Georgia Farm Radio Network is ook een product Georgia Farm Bureau. Het radionetwerk wordt beheerd door Georgia News Network . Het radionetwerk is gebaseerd op Georgia Farm Bureau en heeft in totaal 47 radiostations.

Het Georgia Farm Radio Network produceert elke dag 7 nieuwsprogramma’s die puur over landbouw gaan. Het doel van deze programma’s is om de Georgische landbouw- en agribusiness-eigenaren op de hoogte te houden.

Veelgestelde vragen over Georgia Farm Bureau

Vraag: Hoeveel kost de autoverzekering van Georgia Farm Bureau?

Ans: In het Farm Bureau kunnen de tarieven van de autoverzekering gebaseerd zijn op verschillende factoren, zoals de auto die u hebt gekozen, waar u woont in de staat waarin uw credit score staat, het aftrekbare bedrag dat u kiest en het bedrijf dat u kiest om een ​​verzekering af te sluiten beleid van.

In veel gevallen begint de prijs van autoverzekeringen voor de alleenstaande volwassene vanaf $ 1.016. Als we het vergelijken met de gemiddelde prijzen van autoverzekeringen dan is dit $ 1,346.

Zoals we kunnen zien, zijn de autoverzekeringspercentages voor het profiel voor alleenstaande volwassenen lager dan het gemiddelde profiel in Georgia Farm Insurance Company. U moet er rekening mee houden dat de gemiddelde autoverzekeringstarieven hoger of lager kunnen zijn op basis van uw unieke kenmerken. Dit kan invloed hebben op de autoverzekeringstarieven.

Vraag: Welke autoverzekeringskortingen biedt Georgia Farm Bureau?

Ans: Georgia Bureau biedt de volgende kortingen.

  • Ongevalvergeving
  • Kortingen op de rijopleiding
  • Farm Auto Tarieven
  • Goede studentenkortingen
  • Kortingen op meerdere lijnen
  • Kortingen voor veilige chauffeurs

Vraag: Welke dekking biedt Georgia Farm Bureau Insurance?

Ans: Georgia Farm Bureau biedt de volgende diensten aan

  • Levensverzekeringen
  • Farm Insurance

Lees voor de beste levensverzekeringsdiensten ook Washington National Insurance Review.