Huiseigenaren Verzekering Florida

Huiseigenaren Verzekering Florida

Als u in Florida woont en op zoek bent naar huiseigenarenverzekering in Florida. Vervolgens vertellen we u in dit artikel de beste verzekeringsmaatschappijen die de waarde voor hun klanten bieden.

Thuis is waar je hart is en er gaat niets boven een stukje paradijs in de Sunshine State. Als je je paradijs veilig hebt, krijg je de gemoedsrust die iedereen wenst en om die gemoedsrust te hebben, heb je een betaalbare huisverzekering nodig.

Huiseigenaren zijn een specifiek type onroerendgoedverzekering die niet alleen de verzekering van uw huis dekt, maar ook de verzekering van andere soorten structuren die verband houden met persoonlijk verblijf, inclusief huurders.

Waarom zou u een verzekering voor huiseigenaren hebben?

U moet een verzekering voor huiseigenaren hebben omdat:

  • De verzekering voor huiseigenaren helpt u bij het beschermen van een van uw belangrijkste beleggingen, uw huis.
  • Huiseigenaren verzekering helpt u ook bij het omgaan met hypotheekverstrekkers, omdat de meeste van hen een huiseigenaren verzekering nodig hebben als onderdeel van de hypotheekvoorwaarden.

Wie moet een verzekering voor huiseigenaren hebben?

Mensen moeten een verzekering voor huiseigenaren hebben die:

  • Koopt voor het eerst een huis.
  • Zijn momenteel huiseigenaren.

Hoeveel dekking biedt de verzekering voor huiseigenaren in Florida?

Dit is wat een typische verzekering voor huiseigenaren in Florida kan dekken.

Eigendoms schade

Materiële schade omvat schade aan de structuur van uw huizen zoals het dak en de muren als gevolg van brand, wind of hagel en wordt gedekt door de verzekering van de huiseigenaar.

Persoonlijk eigendom

Persoonlijke eigendommen omvatten wat zich in uw huis bevindt, zoals meubels, apparaten, kleding enz. En de verzekering van huiseigenaren biedt dekking voor schade aan of diefstal van uw persoonlijke eigendommen.

Sieraden

Als sieraden uit uw huis worden gestolen, biedt de verzekering voor huiseigenaren een beperkte dekking, meestal van $ 500 – $ 2000. Maar als uw collectie meer waard is, moet u ook een sieradenbeleid hebben om al uw waardevolle spullen te dekken.

Wat valt er nog meer onder de verzekering van huiseigenaren in Florida?

Bekijk enkele extra producten aangeboden door Huiseigenaren Insurance Florida aan hun klanten

Persoonlijke aansprakelijkheid

De verzekering voor huiseigenaren kan u ook verdedigen en beschermen als een persoon u aanklaagt na de schade die is aangericht door u of uw gezinsleden. Uw kind gooit bijvoorbeeld per ongeluk een bal die het raam van de buren breekt.

Gast medische bescherming

Huiseigenaren verzekering biedt dekking voor medische rekeningen voor kleine verwondingen aan de mensen die niet bij u wonen, maar gewond raken op uw eigendom. Een bezoeker die op een regenachtige dag op uw eigendom glijdt, raakt bijvoorbeeld gewond.

Extra kosten van levensonderhoud

Wanneer u een gedekt verlies ervaart, moet u mogelijk extra kosten betalen. Vuur maakt uw huis bijvoorbeeld onbewoonbaar en u moet tijdelijk ergens anders wonen. Om ergens anders te wonen, moet u de extra kosten betalen. De verzekering voor huiseigenaren kan deze extra kosten ook voor u dekken.

De beste huiseigenaren verzekering Florida bedrijven

Hier is een lijst van de zes grootste verzekeringsmaatschappijen voor huiseigenaren in Florida, maar vanwege het slechte weer heeft Florida enkele van de hoogste gemiddelde verzekeringstarieven in het land. Dus, om de beste en meest betaalbare verzekeringsmaatschappij te vinden, moet je rondkijken om te bepalen welke provider je de beste deal biedt.

Huiseigenaren Verzekering Florida Infographic

Homeowners Insurance Florida

Tower Hill-verzekeringsgroep

Tower Hill Insurance Group is de op twee na grootste verzekeraar van huiseigenaren in Florida, maar biedt een aantal van de duurste diensten, waaronder dekking voor water, waardevolle spullen, etc. Het biedt ook een eigen overstromingsverzekering die tot $ 5 miljoen aan bouwvervangingskosten biedt. en $ 3,5 miljoen voor de inhoud van uw huis, wat veel beter is dan het National Flood Insurance Program (NFIP) van de federale overheid, dat slechts tot $ 250.000 dekt voor het bouwen van vervangingskosten en $ 100.000 voor persoonlijke bezittingen tijdens de tweemaal wachtende periode van Tower Hill’s.

Het heeft ook een imperiaal schild-programma voor zijn waardevolle huiseigenaren. Bovendien is de klantenservice ook solide en biedt live chat, wat een geweldige optie is voor degenen die niet in de wacht willen zitten.

Staatsboerderij

State Farm is de enige nationale verzekeraar naast de USAA. Het heeft een ++ rating van AM Best gekregen, wat de hoogst mogelijke rangorde is. Het biedt een verscheidenheid aan dekkingsplannen, waaronder parapluaansprakelijkheid, persoonlijke eigendommen, identiteitsdiefstal enz. State Farm biedt ook multi-line korting voor zowel auto- als opstalverzekering, maar biedt geen overstromingsverzekering. Bovendien wordt bij vergelijking van tarieven opgemerkt dat State Farm gemiddeld duurder is dan Tower Hill’s.

Citizens Property Insurance Corporation

Deze verzekeringsmaatschappij wordt “verzekeraar van het laatste redmiddel” genoemd omdat deze beschikbaar is voor mensen die geen andere verzekeringsmogelijkheden hebben. Het biedt niet zoveel dekkingspakketten als Tower Hill, maar wel opties zoals dekking van eigendommen en dekking van sinkhole-schade. U kunt ook kortingen krijgen voor het installeren van brand- of inbraakalarmen en het installeren van windbestrijdingsfuncties in uw huis. Deze verzekeringsmaatschappij verzorgt ook Spaanstaligen, maar heeft geen online formulier om een ​​offerte aan te vragen, wat betekent dat u rechtstreeks met een agent moet spreken voor alle informatie.

Universal Insurance Holdings, Inc.

Het is de grootste verzekeringsmaatschappij in Florida. Naast basisdekkingsplannen kunnen klanten ook kiezen voor beperkte dieraansprakelijkheid, puinverwijdering, persoonlijk letsel enz. Er is zelfs een seniorenkorting voor inzittenden ouder dan 65 jaar. Dit bedrijf biedt ook een online offertetool die nuttig kan zijn wanneer proberen de jaarlijkse prijs van uw beleid te peilen in plaats van een online offertetool die u naar een agent leidt voor meer informatie.

FedNat Verzekeringsmaatschappij

Federated National Insurance Company is een zeer opkomende verzekeringsmaatschappij met betrekking tot haar financiële stabiliteit rating van “A” en voor het hebben van een A + rating van het Better Business Bureau. Het is ook geschikt voor Spaanstaligen. U kunt via dit bedrijf een paraplu- en overstromingsverzekering afsluiten. Omdat de website alleen een generieke paragraaf biedt over de voordelen van deze verzekering, zult u niet veel meer leren over deze polissen totdat u met een agent praat.

USAA verzekeringsmaatschappij

USAA is exclusief voor actieve of gepensioneerde serviceleden en hun families. Als je tot die 55.000 actieve leden van de militaire dienst in Florida behoort, is dit de moeite van het bekijken waard. De website van dit bedrijf definieert duidelijk elk product samen met kortingsaanbiedingen en deze website is ook gemakkelijk te navigeren. Het beleid heeft betrekking op zaken als brand, diefstal enz., Evenals dekking voor uniformen die verloren zijn gegaan bij een ramp.

Lees meer over USAA Insurance Company