USAA Pechhulp

USAA Pechhulp

In de moderne tijd is het goed om meerdere soorten verzekeringsdekkingen te hebben voor je huis, leven, auto en andere dingen die van jou zijn. Als u dol bent op reizen met uw gezin, moet u een Roadside Assistance-verzekering hebben.

Bij reizen kan het op elk verkeerd moment misgaan. Als u zich niet op dit soort situaties hebt voorbereid, kunt u veel geld verliezen. Om dit soort situaties te voorkomen, bieden veel bedrijven extra dekking, Roadside Assistance genaamd. In dit artikel zullen we de USAA Roadside Assistance bespreken.

Als u of een van uw familieleden in de Miltary van de Verenigde Staten heeft gediend, dan weet u het misschien bij de zesde grootste autoverzekeringsmaatschappij in de Verenigde Staten.

USAA Insurance Company is een van de beste verzekeringsmaatschappijen die de actieve en gepensioneerde militaire leden en hun families een betaalbare dekking bieden voor huis, leven en auto. Het biedt ook andere financiële diensten aan hun klanten.

Hier zijn de USAA Insurance Company Review en volledige details. Lees ze voordat u enige dekking krijgt.

Over USAA Pechhulp

USAA Insurance Company is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in de Verenigde Staten. Het werd opgericht op 20 juni 1922, 96 jaar. En het hoofdkantoor van USAA bevindt zich in San Antonio, Texas , Verenigde Staten.

USAA Insurance biedt producten voor huishoudens, auto’s, levensverzekeringen en zakelijke verzekeringen. USAA biedt ook de diensten aan voor huurders genaamd USAA Renters Insurance.

Met USAA Roadside Assistance biedt de verzekeringsmaatschappij extra dekking die u beschermt tegen de tijdige spanningen tijdens het reizen met uw gezin.

Met USAA Roadside Assitance kunt u veel voordelen krijgen. In elk type noodsituatie kunt u verschillende soorten dekkingsopties van het bedrijf krijgen zonder een enorm bedrag uit te geven.

Wie kan lid worden met USAA Roadside Assistance

USAA Insurance Company biedt lidmaatschap aan diegenen die hun land dienden met een militair uniform. Het betekent dat het bedrijf de lidmaatschappen aanbiedt aan de militaire leden, hetzij in dienst of gepensioneerd van de afdeling. Het bedrijf biedt ook diensten aan de families van de militaire leden. Hoewel het lidmaatschap van USAA Insurance Company wordt aangeboden voor:

  • Gepensioneerde, actieve of eervol gescheiden officieren en militaire leden.
  • Officieren en kandidaten in inbedrijfstellingsprogramma’s.
  • Volwassen familieleden of kinderen van USAA-leden die een USAA-eigendom of autoverzekering hebben of hadden. De gezinsleden moeten minimaal 18 jaar oud zijn en in aanmerking komen voor een USAA-lidmaatschap en producten kopen onder hun eigen naam.
  • Weduwnaars, weduwen, voormalige echtgenoten van VSA-bedrijfsleden die een auto- of opstalverzekering van het bedrijf hebben of hadden gekocht.

Als u ook een militair lid of een familielid van een militair lid bent, krijgt u ook een lidmaatschap van USAA Insurance Company.

Dekkingsopties geboden door USAA Roadside Assistance

Een lid van de USAA-verzekeringsmaatschappij die een autoverzekeringspolis van de USAA Insurance koopt, krijgt automatisch een extra product genaamd Roadside Assistance. Als u een autoverzekering van USAA hebt gekocht en de pechhulp niet aan het begin van de verzekeringsperiode wordt aangeboden. Vervolgens kunt u het Beleid aanvullend product later toevoegen aan uw account.

Het product is de extra optie die u de tijd zou moeten geven om het te overwegen. Door het toevoegen van het extra product krijgt u de volgende voordelen:

  • Emergency Jump Start Service: als de accu van uw auto defect raakt en de auto niet kan starten. In deze situatie biedt USAA Roadside Assistance u de service. Hierdoor geven ze een noodboost voor de batterij van uw auto, zodat u uw auto kunt starten.
  • Noodbandenservice: als u rijdt en de band van uw auto lek raakt of barst. Dan zal de machine of een serviceprovider van USAA komen en de band van uw auto vervangen of vervangen.
    Sleepdienst in noodgevallen: Als uw auto defect raakt en moet worden gesleept, dan zal USAA Company de kosten volgens uw USAA Roadside Assistance Plan in rekening brengen om het naar de dichtstbijzijnde reparatiewerkplaats te slepen
  • Brandstoftoevoer in noodgevallen: als uw auto zonder benzine of olie zit. Dan helpt USAA Roadside Assistance u om het dichtstbijzijnde tankstation te bereiken door voldoende brandstof te leveren met de hulp van een serviceprovider.
  • Noodvergrendelingsservice: als u uw auto hebt vergrendeld en de sleutels erin bent vergeten. Dan zal de USAA-noodslotenmaker uw auto ontgrendelen of een dubbele sleutel maken om hem te ontgrendelen.

Als u een van de service van USAA Roadside Assistance wilt krijgen, bel ze dan gewoon op hun nummer dat op de achterkant van uw sleepwagen- en arbeidsdekkingskaart van de USAA-autoverzekering staat.

Infographic over USAA Pechhulp
usaa roadside assistance

Diensten Prijs van USAA Pechhulp

Als u extra service van Roadside Assistance van USAA krijgt, moet u bovendien $ 12 – $ 15 betalen voor een jaar met uw autoverzekering. Als u deze prijs vergelijkt met een autoclub of een organisatie, is dit een zeer laag bedrag.

Als je auto om welke reden dan ook in een vreemde stad kapot gaat, moeten jij en je gezin misschien $ 100 betalen voor een korte sleep. Er moet een grote hoeveelheid geld zijn om te betalen voor diensten zoals slepen en arbeid. Dus, USAA Roadside Assistance is een nuttige dienst in dat soort situaties.

USAA pechhulpcontactinformatie

Als u contact wilt opnemen met USAA en elk type dekking wilt krijgen, zijn er verschillende methoden om contact met hen op te nemen

Telefoonnummer800-531-USAA
Telefoonnummer210-531-USAA
Postadres9800 Fredericksburg Road, San Antonio, TX 78288.
Websitewww.usaa.com

Bottom Line

Als u dol bent op reizen en een auto hebt en uw auto is verzekerd bij USAA Car Insurance, dan moet u USAA Roadside Assistance Service toevoegen aan uw autoverzekeringsplan.

Dit is een goede service en biedt waardevolle gebruikersdekking voor hun gebruikers. Deze dekkingen kunnen een grote hoeveelheid geld besparen voor hun gebruikers. Dus, we zullen u aanraden om de optie USAA Roadside Assistance toe te voegen aan uw autoverzekering om toekomstige spanningen weg te werken door een klein bedrag te betalen.